Soft de gestiune pentru pensiuni si hoteluri - MaxiTur

soft gestiune pensiuni, hoteluri MaxiTur este un soft online de gestiune pentru unitati de cazare (pensiuni, vile, hoteluri, moteluri, etc), prin intermediul caruia poti administra si tine evidenta tuturor lucrurilor importante in ceea ce priveste cazarile in unitatea ta, precum rezervari, turisti, camere disponibile, tarife, documente contabile, statistici, rapoarte si multe altele.

MaxiTur nu necesita instalare si nici calculatoare performante, el poate fi accesat din orice locatie unde exista conexiune la internet, de pe un calculator, laptop, tableta sau telefon mobil. Pentru MaxiTur nu exista limita de utilizatori, nu se plateste licenta anuala si nici abonamente fixe lunare. Taxele sunt numai in functie de rezervari, astfel ca in perioadele cand nu ai rezervari sau unitatea ta este inchisa, nu vei plati nimic. Practic, vei plati o suma infima din pretul achitat de catre turist.

MaxiTur te scapa de rasfoitul agendelor sau caietelor atunci cand un potential turist te contacteaza pentru a afla disponibilitatea locurilor in unitatea ta de cazare ta. Astfel, vei putea raspunde cu promptitudine turistului si vei economisi timp pretios pe care il poti dedica altor activitati benefice unitatii tale de cazare.

In plus, pentru MaxiTur nu este nevoie sa faci nicio investitie, caci vei plati doar dupa ce vei incasa la randul tau sumele solicitate turistilor. Tarifele incep de la 1 leu + TVA pe noapte de cazare rezervata si confirmata, adica, in medie, mai putin de 1% din pretul pe care il incasezi pentru fiecare noapte de cazare.

Click aici pentru a afla detalii complete despre soft de pe site-ul dedicat acestuia, www.maxitur.ro