Despre noi

Suntem o echipa devotata si pasionata, pentru care calitatea serviciilor pe care le oferim este cel mai important aspect. Experienta pe care am acumulat-o in domeniul fotografiei si al graficii si prelucrarilor computerizate ne ajuta ca fiecare proiect pe care il dezvoltam pentru clientii nostri sa fie un succes.

Pentru ca viitorul fotografiei il reprezinta panoramele 360° si tururile virtuale care ofera un grad sporit de interactivitate, ne-am decis sa ne axam foarte mult pe aceste servicii si sa ti le putem pune la dispozitie la costuri mici comparativ cu utilitatea lor si cu viitoarele castiguri pe care le vei avea de pe urma turului virtual al locatiei sau afacerii tale.

De asemenea, echipamentele noastre sunt de ultima generatie, aparatura foto fiind moderna, profesionala si de inalta calitate. In plus, programele software cu ajutorul carora lucram sunt foarte performante, toate acestea permitandu-ne sa iti oferim servicii de cea mai buna calitate, de care vei fi cu siguranta multumit.

Te asteptam!