Tururi virtuale panoramice 360°

Turul virtual panoramic 360° este cea mai buna modalitate de a prezenta locatia sau afacerea ta, in intregime si in cele mai mici detalii, oricui navigheaza pe site-ul tau. Gradul mare de interactivitate va impresiona publicul si cu siguranta iti va aduce o multime de clienti noi.

Turul virtual este compus din panorame sferice care au o perspectiva de 360 de grade asupra locatiei respective. Acest aspect permite vizitatorului virtual sa se "plimbe" prin locatia respectiva si sa "priveasca" in jurul sau, oferindu-i senzatia ca se afla efectiv in acel loc. O imagine panoramica permite rotirea in orice pozitie, avand vizibilitate totala: in sus, in jos, in stanga, in dreapta, analizand in detaliu si in liniste fiecare aspect al zonei respective. Un avantaj important al panoramelor sferice este acela ca sunt extrem de clare datorita faptului ca si rezolutia este una ridicata.

Nu mai astepta! Profita de oferta noastra si fa-ti un tur virtual pentru a atrage mai multi clienti! Fii cu un pas inaintea concurentei!

Tarifele incep de la numai 24 EUR + TVA pe panorama, iar integrarea turului pe site-ul tau sau pe un CD de prezentare este gratuita! Poti opta si pentru o serie de efecte speciale, pentru a te asigura ca turul tau virtual va fi cu adevarat convingator.
Poti afla mai multe detalii despre tarifele noastre accesand pagina de Tarife.

Caracteristicile si specificatiile tururilor virtuale